Известие

Collapse
No announcement yet.

предница...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ами виж колега, когато я купих колат беше със сменено окоачване , цялото даже и фактурите от ремонта са в жабкаттака че се съмнявам да са носачите. другото което е не съм казал че колата носи отзад а отпред когато я карам с 80 90 няма проблеми но прхвърлкя ли 90 става неуправляема.....
    Първоначално публикувано от kris11
    Q оказа се съвсем прав тампоните ги няма никакви тя и ако знаеш как джаска предницата. през най малката дупка и ... ще ми паднат полмбите.... дето още не са сложени

Извинявай колега но ти носачи сменял ли си някога ? Или колата си е с щатните от време оно ??
    При мен носачите изкрват маскимум 18-20 000 км - шарнирните болтове се разбиват независмо от прехвалената марка. Засега съм с носачи Аз Метал на 4-5 000км, но колата не я карам вече и я продавам.
    И това 155 ца да не седи в пътя не мога да го повярвам . С поразбити задни амортисори на магистрала съм летял с 220-225 км/ч е не се е кандилкала напред назад 10 мин след като спра някъде.В сняг и лед , вода никъде не се е опитвала да ме изкара извън пътя. Имам само 1 единствен случай на завой с голяма скорост , но широк от дясната страна е атакува 1 каруца и тогава рязко спирачки на мокро и волана на ляво и се завъртях на около остта си 1-2 пъти , но не излязох от пътя.
    sigpicалфа ромео 155 TS 2.0 8V настояща
    Suzuki GSXR 750 W настоящ
    Kawasaki KZ 440A вече бивш

Comment

Живко, нещо не ми се връзват писанията ти
      За да не стой на пътя 155, трябва да не е нейното окачване.
      Какво си правил с нея бе брат?
      Ти скоро я купи уж?
      АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
      FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Да използвам темата на колегатан да попитам и за мойто тракторче

Напоследък при тръгване и спиране започна да се чува едно "припукване" от предницата "Пука" няколко пъти докато се задвижи колата и след това спира, а също и при спиране, точно преди колата да спре на място
        Дайте някакви предположения и евентуално как може да се установи ?
        155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Колега за лагер си май.Това припукване може да е само лагер.При завой не пука нали.
          ITALIAN POWER 155 1.8 TS 8V Lamborghini next

Comment

Иди извън града,засили колата поне със 100 и освободи от скорост и скушай внимателно.Ако е лагера трябва да просвири.Макар и леко.Не чакай да засвири постоянно,защото е опасно може да стане беля кактоси караш колелото блокира и...........
            ITALIAN POWER 155 1.8 TS 8V Lamborghini next

Comment

Едва ли е лагер
              По-скоро си мисля за каре или тампон
              155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Ако е лагер би трябвало да се усети и като въртиш колелото на ръка.
                Шума централно ли го чуваш или отляво/дясно?
                Alfa Romeo 155 1.8TS
                Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Като че ли е централно или поне аз не мога да разбера от кое колело е
                  Вдигах колата на крик въртях колетата, проверявах за луфтове и нищо .
                  В движение няма абсолютно никакви шумове,като минавам през дупки нищо не тропа,в завой също и т.н.
                  Чува се единствено в момента, в който колата "отлепва" и когато "заковава на място" .
                  Затова единственото, което ме съмнява е вътрешно каре
                  155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Тампоните на стабилизатора ти добре ли са?
                    Alfa 155 1.8 92g. - Винаги в сърцето ми.
                    Alfa 166 2.0 T.S. 2000g. - Перфектната кола!
                    "If the sun refused to shine, I would still be loving you.
                    When mountains crumble to the sea, there will still be you and me."

Comment

Първоначално публикувано от hsr
                      В движение няма абсолютно никакви шумове,като минавам през дупки нищо не тропа,в завой също и т.н.
                      Чува се единствено в момента, в който колата "отлепва" и когато "заковава на място" .
                      а накладки или дискове сменял ли си скоро
                      '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
                      '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Какво стана с тропането - откривате теми и после никакви ви няма.

Comment

Да бе, никаква обратна връзка няма в този форум.
                          Всеки пита за нещо и после кво става - таковаш ли го тате?
                          Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V 1992

Comment

Първоначално публикувано от alf
                            Първоначално публикувано от hsr
                            а накладки или дискове сменял ли си скоро
                            Не съм ги сменял въобще, дори незнам в какво състояние са

Първоначално публикувано от Ass
                            А ти кой питаш ?
                            155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Първоначално публикувано от Ass
                              А ти кой питаш ?[/quote]

Ами точно твоя проблем ме заинтересува, щото не знам защо но ми стана симпатичен от първото ми четене на форума.

Comment

Ако прегледаш темата отначало ще видиш, че нито аз съм я пуснал, нито се оплаквам от "тропане"

Иначе развитие по моя проблем няма, т.е. засега си карам така и гледам да тръгвам и да спирам по-плавно .
                                Странното е, че след като вчера измих колата, като че ли "пукането"
                                изчезна което ме навежда на мисълта, че може би проблема е в
                                някой тампон и като съм го намокрил временно е замлъкнал
                                155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Working...
                                X